Medovka lekárska
Kód: 5940Súvisiaci tovar
Jedinečná odroda, ktorá vyniká osviežujúcou citrusovou vôňou a chuťou pripomínajúcou limetku. Balenie 0,7 gramu.
Vytrvalá, cca 10 - 45 cm vysoká bylina s podzemnou cibuľou s použitím ako ako liečivá rastlina ako aj zelenina. Balenie 1 gram.
Aromatická bylina so sýtozelenými listami, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Balenie 1 gram.
Atraktívna drobnolistá bazalka vhodná aj ako okrasná rastlina do kvetináča. Má výrazne korenistú arómu. Balenie 0,8 gramu.
Vytrvalá bylina nízkeho kríčkovitého rastu. Používa sa podobne ako saturejka záhradná. Balenie 0,5 gramov.
Jednoročná bylina kvitnúca medzi júnom a augustom. Balenie 0,7 g.
Podrobný popis
Medovka lekárska
Trváca bylina so štvorhrannou stonkou a protistojnými vajcovitými listami. Zberáme listy a rýchlo sušíme pri teplote do 40 ° C. Kremičitá droga voňajúca po citróne s výrazným sedatívnym účinkom na nervový systém. Uplatňuje sa v čajových zmesiach pre úpravu porúch trávenia a vyčerpanosti spojenej s nespavosťou.
Výsev: III.-IV.
Zber: VI.-VIII.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Bylinky |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
Obľúbená, rýchlo rastúca bylina pre rýchlenie i pre pole. Balenie 5g.
Dvojročná, medonosná bylina, ktorá sa pestuje pre semeno, vyžaduje ľahšie, humózne, vápenité pôdy a slnečné, pred vetrom chránené polohy. Balenie 2 gramy.
Bazalka charakteristická veľkým, jemným listom, ktoré pripomínajú štruktúrou a veľkosťou listy hlávkového šalátu. Balenie 1 gram.
Vytrvalá tropická tráva pestovaná v miernej klíme ako letnička, ktorá vytvára veľké trsy tenkých, šedozelených listov, dorastajúcich do dĺžky až 1 meter. Balenie 0,3 gramy.
Tradičná, výnosná výrazne aromatická bylinka. Balenie 0,4 gramu.
Vynikajúce riešenie pre tých, ktorí chcú mať svoju vlastnú bylinkovú záhradu, aj keď nemajú veľa priestoru. Balenie 0,8 gramu.
Nízky rozvetvený poloker s protistojnými čiarkovitými listami. Balenie 0,2 g
Medonosná trvalka pestovaná pre kvitnúcu vňať. Balenie 0,40 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
