Aníz
Kód: 5902Súvisiaci tovar
Výnosná odroda s jemnou korenistou chuťou a bohatou hmotou. Balenie 4g.
Trvalka s rozvetvenými odnožami, z ktorých vyrastajú početné stonky s protistojnými kopijovitými listami. Balenie 0,15 g.
Dvojročná, medonosná bylina, ktorá sa pestuje pre semeno, vyžaduje ľahšie, humózne, vápenité pôdy a slnečné, pred vetrom chránené polohy. Balenie 2 gramy.
Špeciálne vyšľachtená odroda pre zber mladých listov, odolná voči vykvitaniu, poskytuje aj niekoľko zberom za vegetáciu. Balenie 2 g.
Trvalka s ukľudňujúcimi účinkami na ľudský organizmus. Balenie 0,3 g
Letnička kvitnúca jasne oranžovými veľkými kvetmi používanými na žlté potravinárske farbivo. Balenie 1 gram.
Aromatická bylina používaná v kozmetike, v domácnosti na aromatizáciu prádla a výrobu vonných zmesí. Balenie 0,4 g
Jednoročná bylina na ochucovanie šalátov, polievok a mäsa. Je pestovateľsky nenáročná. Balenie 2 gramy.
Podrobný popis
Bylinky Aníz
Jednoročná bylina pestovaná pre semená. Vysieva sa v marci až apríli. Je náročná na teplo, vyžaduje ľahšie písčitohlinité pôdy a slnečné, chránené polohy. Má pomalý počiatočný rast. Vytvára najprv ružicu prízemných listov, neskôr tvorí vňať. Kvitne v júni až auguste. V tejto dobe je vhodná zálievka. Zbierame šedozelené okolíky tesne pred dozretím (vypadávajú semená) v júni až auguste. Dosúša sa v snopoch pri teplote do 35 ° C. Skladujeme v suchu a tme.
Výsev: III.-VI.
Zber: V.-IX.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Bylinky |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
Medonosná trvalka pestovaná pre kvitnúcu vňať. Balenie 0,40 g.
Obľúbená aromatická rastlina na sušenie do polievkových a koreninových zmesí. Balenie 0,5g.
Jedinečná odroda, ktorá vyniká osviežujúcou citrusovou vôňou a chuťou pripomínajúcou limetku. Balenie 0,7 gramu.
Vysoko aromatická odroda kôpru, ktorá sa vyznačuje intenzívnou chuťou a výraznou vôňou. Balenie 3 gramy.
Jednoročná bylina kvitnúca medzi júnom a augustom. Balenie 0,7 g.
Aromatická bylina so sýtozelenými listami, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Balenie 1 gram.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
